Fråga oss om ”livet mellan husen”

Är man inte störst måste man vara bäst säger Anna Ski som är fastighetsmäklare och ägare av företaget Anna Ski Mäkleri.
Anna Ski etablerade mäkleriet 2015. Hon har lång erfarenhet som mäklare och jobbade precis som övriga mäklare på kontoret några år på mäklarfirman Gadelius. År 2010 var Anna en av fyra mäklare som startade Behrer & Partners. Men, drömmen om att driva eget har alltid varit stark och 2015 var det dags att starta något eget och Anni Ski Mäkleri föddes.
Vi bor på Lidingö och har jobbat här länge, vi kan ön utan och innan, säger Charlotte Miöen som är en av de fyra mäklarna. Vi vill tro att kunder får svårt att hitta någon byrå som erbjuder det helhetstänk som vi gör fortsätter hon.
Det viktigaste för oss är att ha ett helhetsengagemang i varje uppdrag, säger Charlotte. Vi arbetar två mäklare i varje uppdrag och lägger mycket tid på att noga sätta oss in i kundens
önskemål och behov. Köpare såväl som säljare. Det är t.ex. ovärderligt för en ung familj som ska flytta till Lidingö att få kunskap om skolor, förskolor och fritidsaktiviteter från en lokal
mäklare som haft sina barn i skolan här.
Vi lägger också mycket tid på att göra en professionell presentation av villan eller lägenheten innan den läggs ut till försäljning och i helhetsuppdraget ingår att vi stylar så att vår duktiga fotograf Henrik Svanberg kan få fram de bästa bilderna. Här är vi mäklare mycket involverade, ett teamwork mellan mäklare och fotograf skapar de bästa bilderna. 100%
engagemang helt enkelt, säger Anna.
Vi har kul på jobbet och är ett fantastiskt team – att vara mäklare är mer en livsstil än ett jobb. Vi är en liten organisation med stort kontaktnät och gedigen lokal kompetens.
Företaget har alla typer av kunder och många återkommer när det är dags att flytta igen. De följer familjer och hjälper till när t.ex. barnen ska flytta ut. Vi jobbar med ̈trafiken över bron ̈, barnfamiljer vill flytta till Lidingö och när barnen flyttar ut vill man återvända till stan, berättar Anna.
Marknaden tvärdog i juni i samband med att värmen kom och att man efter pandemin började röra på sig igen. Vi får nu många förfrågningar från såväl köpare som säljare och tror att det finns goda förutsättningar för en bra höst, menar Charlotte.
Vi har underbara kunder och är ett bra team, men skulle gärna öka vårt fokus på lägenheter och rekrytera en yngre kille till vårt team av 4 tjejer, avslutar Anna.
FAKTA:
Företag: Anna Ski Mäkleri
Plats: Odenvägen 4
Ägare: Anna Ski
Mäklare: Anna Ski, Charlotte Miöen, Cecilia Mattsson och Malin Thörn.
Dela gärna detta inlägg