Äta ute på Lidingö – Restaurang Bryggan

ÄT UTE PÅ LIDINGÖ – en artikelserie om alla restauranger och caféer på ön som pågår under mars och april. 

8. RESTAURANG BRYGGAN 

 Restaurang Bryggan, en mysig kvarterskrog där just känslan av att vara på en brygga infinner sig när man kliver upp på uteserveringen. Oavsett väder njuter man som gäst av Stockholms vackra skärdgårdsliv, båtar som åker förbi, och en fantastisk solnedgång! Restaurangen drivs av Oskar Brobacke sedan ett par år tillbaka. 

 Bryggan ligger endast en kvart från stan, intill Kyrkviken och Stockholms inlopp och mindre än ett stenkast från vattnet. “Det finns både en inomhusdel och en utomhusdel och här kan gästerna sitta och äta vid vattnet och titta på båtarna – en helt underbar miljö,” säger Oskar. 

 Så gott som året runt kan man njuta av en spännande meny med allt från Svenska klassiker till säsongens favoriter med inslag från världen.  

 Vi har både à la carte och take away, våra öppettider är för tillfället torsdag till lördag mellan kl. 17.00-21.00. Under högsäsong blir öppettiderna längre, vi har öppet de flesta dagar i veckan och för lunch på helger.  

Restaurangen går även att abonnera för bröllop, studentmottagning, födelsedagsfest och företagsevent.
“Hoppas att vi ses snart – varmt välkommen,” säger Oskar. 

Instagram: @restaurangbryggan
Telnr: 08 – 766 08 50 

Gå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön. Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/ så hittar du alla restaurangartiklar  

Dela gärna detta inlägg