Ät ute på Lidingö – Kvarters

ÄT UTE PÅ LIDINGÖ – en artikelserie om alla restauranger och caféer på ön som pågår under mars och april.

24. KVARTERS – MÖTESPLATSEN I BYN

“Mötesplatsen i byn”, så känns det här hos oss, säger Jakob Kiryo, som är en av ägarna till Kvarterskrogen Kvarters, en familjerestaurang på Baggeby Torg 6. Vi har många stammisar och alla känner alla, både äldre, unga samt familjer och man kommer ofta hit för att ta en öl eller äta en enklare lunch eller middag tillsammans, tillägger Jakob.

Alla som jobbar här är som en stor familj och på våra arbetströjor har vi olika namn såsom lillebror, storebror, pappa, mamma, farbror, etc. och man får även välja ett nummer man gillar. Vi har varierad mat, allt från pizza, till hamburgare och olika stora och små vardagsrätter.

Vi har alltid fräscha råvaror och efter att ha drivit krogen i många år och eftersom vi känner våra kunder samt vet vad de brukar äta, har vi bra kontroll på våra matinköp som görs en gång per vecka,  så allt kommer till användning, säger Jakob.

På sommaren har vi uteservering.  En trappa upp finns en stor fin festvåning med eget kök som rymmer upp till 70 personer och det är inte många som känner till den, säger Jakob.Alla är så välkomna och skulle vara mycket roligt om fler Lidingöbor hittade till oss, avslutar Jakob med familj.

www.kvaterslidingo.se

Gå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön.

Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/ så hittar du alla restaurangartiklar

Dela gärna detta inlägg