Ät ute på ön – Lidingö Bröd & Patisserie

ÄT UTE PÅ LIDINGÖ – en artikelserie om alla restauranger och caféer på ön som pågår under mars och april.

26. LIDINGÖ BRÖD & PATISSERIE

Här finns allt från bröd, tårtor, bullar, bakelser, färdiga mackor, bitar, grillade mackor, gott kaffe, som man kan köpa med sig hem eller avnjuta på plats. Vi har några sittplatser här på bageriet där du kan äta grillad macka, nybakta bullar eller goda bakelser till vårt goda kaffe från Lidingö Rosteri, säger Anna Björlin som tillsammans med sin man Fredrik driver verksamheten och också äger den tillsammans med Robert Eklann.

Lidingö Bröd & Patisserie är ett ”hantverksbageri” där allt bakas på plats. Vi bakar bröd på kulturspannmål med långa liggtider som ger mycket näring och mineraler. Vi fokuserar på bra ingredienser och bakar efter säsongens bästa råvaror. Vi kokar egen sylt och vaniljkräm till våra Prinsesstårtor. Vi bakar svenska klassiker och inspireras även mycket av kontinenten. Hos oss finns lyxiga tårtor till födelsedagen, goda frallor med ost & skinka till företagsfikat, nyttigt bröd till vardagsfrukosten och goda croissanter till helgfrukosten.

Följ oss gärna på Instagram där vi ofta visar vad vi bakar för dagen, Instagram:  lidingobrod Tel. 08-4460080

Vi finns på Stockholmsvägen 40 och det är lätt att parkera utanför. Våra öppettider är måndag till fredag kl.7.00-18.00, lördag kl. 7.30-16.00 och söndagar 8.00-16.00. Öppettiderna kan variera om det är storhelg, mer info finns på hemsidan. lidingobrod.se

Anna och Fredrik önskar alla välkomna!

Gå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön.

Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/ så hittar du alla restaurangartiklar.

Dela gärna detta inlägg