Ät ute på Lidingö – Högberga gård

ÄT UTE PÅ LIDINGÖ – en artikelserie om alla restauranger och caféer på ön som pågår under mars och april.

39. HÖGBERGA GÅRD

Med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp och med en fantastisk vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden, tronar Högberga Gård.

Det finns många anledningar till ett besök hos oss. Ett bröllop eller en fest på Högberga Gård förenar säsongens ljuvliga smaker och dofter med vackra miljöer från svunna epoker och nya tider. Här finns rum för stora som små fester.

Till oss kan du komma för ett klassiskt Afternoon Tea där det serveras smörrebröd, härliga bakverk och scones med lemon curd och fina marmelader. På vardagarna är man välkommen att boka ett bord för lunch där serveringen är från buffé med olika sallader, varmrätt och vegetariskt. I Kinarummet kan man njuta av en drink från baren, prova vin från Högberga Vinfabrik, njuta framför brasan och bara ta det lugnt. Vill man besöka oss lite längre, kom på en weekend där det ingår besök i vårt havs-SPA, 5-rätters middag och en skön natts sömn.

Nu när vårsolen börjar värma så vad passar väl bättre än att sitta på terrassen och blicka ut över havet och se båtarna glida förbi. Varmt och hjärtligt välkommen!

Mer information hittar du på www.hogberga.se

Kontakta oss gärna på 08-546 46 100 eller på info@hogberga.se

Välkommen till oss önskar Tina Dernelid med personal!

Gå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön.

Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/ så hittar du alla restaurangartiklar.

Dela gärna detta inlägg