Ät ute på Lidingö – Rönneberga

ÄT UTE PÅ LIDINGÖ – en artikelserie om alla restauranger och caféer på ön som pågår under mars och april.

41. RÖNNEBERGA

 På vägen ut till Rönneberga upplever du en miljö olikt allt annat i Stockholmsområdet, här blandas gröna ängar, Stockholms glittrande inlopp och hästhagar utmed den slingriga landsvägen, Lidingö från sin allra bästa sida.

 Väl framme hos oss kliver du ur bilen och rakt in i vår folkliga och välkomnande atmosfär.

Är du här för smaklökarnas skull så visar vi dig in till bordet i vår restaurang Verandan, hit är du välkommen för en generös frukost, helgbrunch, läckra luncher och minnesvärda middagar. Besöker du oss under de varmare månaderna kan du njuta av något gott i solnedgången på Segelterassen, en plats som bjuder in till harmoni, lugn och sann njutning.

Det finns alltid något underhållande att göra här hos oss, ordet tristess finns inte i vårt vokabulär. Vi har just öppnat våra padelbanor för säsongen, nästa gång du är här med vännerna eller teamet i företagssammanhang föreslår vi en pulshöjande match i vårsolen!
Till Rönneberga kommer konferensgäster som privatkunder, weekendresenärer, lunchgäster som spa-besökare, att känna att vi har något att erbjuda för alla under olika tillfällen i livet är den bästa känslan.

Varmt välkommen till Rönneberga, vem du än är och under vilket tillfälle du än besöker oss!
Besök oss online på www.ronneberga.se eller kika förbi för en drop-in lunch eller hembakt gofika! Ta del av charmanta Rönnebergas läckra utbud för bordsbokning, dagens lunchmeny, dagspa och weekenderbjudande här: boka.ronneberga.se

Kontakta oss
Via telefon: +46 8 446 78 00, Via epost: info@ronneberga.se, Hemsida: www.ronneberga.se, Besöksadress: Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö

Gå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön.
Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/ så hittar du alla restaurangartiklar.  

Dela gärna detta inlägg