MAMA CARMEN ÖPPNAR IDAG PÅ STOCKHOLMSVÄGEN 35

Mia Granath, som varit en av delägarna i det framgångsrika Vattenverket vid Kottlasjön har nu lämnat företaget och öppnat café Mama Carmen med frukost, lunch & fika på Stockholmsvägen 35 i Pasta Prontos och Senior Bobs gamla lokaler.

– Roligt att öppna något eget, säger Mia, som vill att cafét nu ska bli en bra och välbesökt mötesplats. Det ska kännas härligt, lättsamt och kul att komma hit och här ska vara så där lagom stökigt och bullrigt, tillägger Mia.

Mama Carmen kommer att erbjuda frukost hela dagen, matiga sallader för alla önskemål till lunch och självklart många olika kaffesorter, bakverk och mackor för alla tider på dagen.

-Jag komponerar alla recept själv och alla som arbetar här ska kunna laga allt från menyn. Jag har världens bästa team – mina barn och deras kompisar – som flyttat med mig från Vattenverket.

Mama Carmen kommer att ha öppet från kl. 8.00-18.00 på vardagar och kl.9.00-16.00 på helger. På lördagar serverar vi Brunch och på fredagar har vi AW med tapas och annat smått och gott och då har öppet ända fram till kl. 22.00 och med start nästa vecka.

-Till våren blir det uteservering i solen med ett bambustaket mot Stockholmsvägen och det kommer att bli lite av en ”Cityfeeling”, säger Mia.

Igår kväll var det öppet hus för att fira den officiella öppningen idag den 1:a februari och det var många som kom med blommor och för att önska lycka till på vägen! Bilderna är därifrån.

Det är roligt att lokalerna som länge stått tomma nu får liv igen och kommer att bidra till ett ännu mer levande Stockholmsvägen och vi hoppas nu att kommunen kan sätta upp ett bullerplank mot Södra Kungsvägen.

Dela gärna detta inlägg