PÅ VANDRING FÖR ETT VIDAREUTVECKLAT LIDINGÖ CENTRUM MED OMNEJD

Idag gick ett antal fastighetsägare från Torsvik, Stockholmsvägen och Lidingö Centrum en promenad för att få en överblick av vad som kan förbättras och vidareutvecklas för att få en trevligare och mer sammanhållen handelsplats i dessa områden.
Syftet med promenaden som anordnades av Lidingö Näringsliv var att se hur verkligheten ser ut och därifrån komma fram med utvecklingsförslag.
Något som slog oss alla direkt var det enorma trafikbullret från Södra Kungsvägen, det var knappt att det gick att samtala på vissa delar av Stockholmsvägen och Torsviks torg. Det fattas inte förbättringsområden och vi samlar nu ihop dagens intryck för att diskutera hur vi ska gå vidare.
Med på promenaden var Bo Lindholm, Marginalen Fastigheter, Mikael Gustafson, Handelsbanken, Carl Strufve och Ida Bergström Grosvenor Europe, Jan och Johan Fredegård Fastighets AB Senator,  Johan Näsström, Fastigheter Holding AB, Edward Hedelius, Fast Partner, Joacim Persson Lidingö Lås & Larm samt Katarina Palmstierna, Lidingö Näringsliv.
Kom gärna med inlägg vad du tycker!
Katarina Palmstierna för Lidingö Näringsliv #lidingonaringsliv.se
Dela gärna detta inlägg