Träningscntret med personliga träningsprogram

Miramadis koncept bygger på personligt bemötande och engagemang.
-Vår målsättning är att leverera det kunden vill uppnå, oftast är det att komma i form och tappa några kilon med hjälp av oss, men vi tränar även unga idrottare som vill toppa formen och seniorer som vill träna säkert med hjälp av en tränare”, säger Marcus.
 
När pandemin bröt ut så fick vi ett uppsving av en kundgrupp som tidigare jobbat i city och tränat på större gymkedjor, men nu när de jobbar hemma ville de kunna gå till sitt lokala gym och när som helst på dagen. Detta fick till följd att vi har fler kunder på dagtid och inte så fullt på kvällarna.
 
Marcus har tidigare levt på sin idrott och varit mästare i Amerikansk Fotboll i Tyskland, Italien och Sverige. Vid 28 års ålder är man gammal i dessa sammanhang, säger Marcus, därför startade jag 2008 Miramadi Training. Ebba Nyberg har varit landslagssimmerska och har b.la vunnit SM-guld i lag med Therese Ahlshammar. Bägge brinner de för träning, hälsa och välmående och har idag både familj och gymmet tillsammans.
 
Ebba, som är hälsopedagog, personlig tränare och nutritionist, ansvarar för ett helhetskoncept som pågår 8 veckor och innefattar både kostschema, dvs. balanserad kost, coaching och träning.
-Man kan kalla det för en personlig livsstilsförändring, säger Ebba. Detta sätt att åstadkomma en livsstilsförändring, är mycket populärt och många kunder bygger på med ytterligare 8 veckor och till och med som en del i deras vardag under ett helt år.
 
-Våra kunder har hög träningsnärvaro och den har blivit högre under pandemin, säger Marcus. Vissa går varje dag och till och med flera gånger per dag. Vi har 80 % kvinnor och ca 300 kunder idag, men vi räknar på att ligga på ca 350 medlemmar till årsskiftet.
Förutom personlig träning, som är Marcus specialitet, har vi olika typer av gruppträningar, såsom Power45, All-in-One Yoga och självklart Gymping med Susan Lanefeldt för att nämna några,
-Vårt läge på Stjärnvägen är helt fantastiskt! Vi har garage under oss och parkeringsplatser utanför, sedan skulle man kunna önska att det var lite trevligare på gatan men lite utebord och blommor, men man kan inte få allt, menar Ebba.
 
-Själva älskar vi Lidingö och åker inte över bron om vi inte måste och ska vi köpa något till företaget, köper vi från andra företag på ön. Vi tycker också att det vore kul om man kunde bygga ihop Torsvik med Lidingö Centrum på något sätt och göra en trevligare infart till Lidingö. Vi trivs med vårt gym och vidareutvecklar våra träningskoncept hela tiden och det viktigaste för oss är att kunderna är nöjda och ser resultat av sin träning, avslutar Marcus och Ebba.
 
FAKTA
Företag: Miramadi Training AB
Adress: Stjärnvägen 1 A, Torsvik
Ägare och VD: Marcus Miramadi/Ebba Nyberg
Personal: Fyra personliga tränare och timanställda instruktörer
Omsättning: 2,5 miljoner
www.miramadi.se
 
Artikel skriven av Katarina Palmstierna, Lidingö Näringsliv
www.lidingonaringsliv.se
#lidingonaringsliv #handlalokalt #fardetatthanda
 
Dela gärna detta inlägg