Välkommen till Seminarium om Vad händer i Norra Djurgårddstaden

Hur ser framtidsplaneringen ut idag? Vi får en uppdatering!!

Lidingö stad och Lidingö Näringsliv bjuder in dig till ett webbinarium om vad som händer på andra sidan bron.Webbinariet handlar om hur utvecklingen på andra sidan bron kommer att påverka oss.

  • Camilla Edvinsson, informatör på Stockholms stads exploateringskontor, berättar om hur planerna ser ut i dag. Därefter följer en paneldiskussion där även du som följer webbinariet kan ställa frågor. Panelen består, förutom Camilla Edvinsson av kommunstyrelsesens ordförande Daniel Källenfors (M), stadsdirektör Daniel Broman, Sara Helmersson, chef för miljö- och stadsbyggnadskontoret och Katarina Palmstierna, ordförande i Lidingö näringsliv.
  • Tid: 10 november, klockan 08.30-09.30. Plats: Microsoft Teams. Anmäl dig per mail till  naringsliv@lidingo.se senast den 8 november. Skicka gärna frågor i förväg. Det finns även möjlighet att ställa frågor under webbinariet via chatten. Webbinariet kommer att hållas via Microsoft Teams. Du får en länk innan webbinariet startar, du behöver inte ha teams själv för att vara med.Varmt välkommen!
Dela gärna detta inlägg