Suuni Sushi – En gömd pärla

Artikelserie om företagen i Baggeby – företag nr  6

På Kostervägen 1- 3 i Baggeby ligger denna lilla sushirestaurang – en riktig pärla – med högsta kvalitet på alla råvaror. Fisken kommer mestadels från Japan och alla råvaror är fräscha,  pedantiskt och vackert upplagda – en riktig ögonfröjd. Familjen som tog över restaurangen 2016 har många års erfarenhet av japanskt kök och serverar traditionella japanska maträtter, såsom Sushi, Sashimi, Poke Bowl, Dumplings och Takiniku för att nämna några.

För att hålla det riktigt fräscht renoverar vi restaurangen varje år och våra kunder kan avnjuta sin mat på plats i den lugna och fina lokalen eller beställa online och ta med hem, säger Tsolomon Ganbat. Vi har stamkunder över hela Lidingö och har du inte prövat oss än, så är du extra välkommen att titta in till oss, säger Tsolomon.

Mobil: 08-73158 88 eller https://www.foodora.se/restaurant/s1ep/suuni-sushi

Dela gärna detta inlägg