Byus öppnar ytterligare en butik i Lidingö Centrum

Den nya butiken på nästan 200 kvadratmeter öppnar i Hemtex lokaler och riktar sig till ungdomar och dam, medan byus nuvarande butik ska fokusera på mode för män.
– Det är en stor satsning för oss som familjedriven lokal aktör. Vi vet att Lidingöborna önskar sig livsstilsbutiker som riktar sig till såväl ungdomar som dam och herr. Nu har vi glädjen att kunna uppfylla dessa önskemål, säger Mia Brundin, som grundade byus for you och nu driver verksamheten tillsammans med sina barn.
Förändringen ingår i en kedja där Handelsbanken flyttar till helt nya, moderna kontorslokaler i gamla bibliotekshuset samtidigt som Hemtex tar över Handelsbankens lokaler och därmed fördubblar sin butiksyta till 500 kvadratmeter.
Byus for you är en lokalt förankrad familjedriven modeaktör med butiksverksamhet på Lidingö sedan 1982. Under åren har affärskonceptet utvecklats och idag erbjuder byus webbshop och mode- och livsstilsbutik med ett handplockat sortiment för henne, honom och hemmet.
– Det är jättekul att en lokal aktör gör den här satsningen. Nästan alla Lidingöbor känner till byus som en kvalitetsaktör inom framför allt dammode. Att de nu satsar på en butik för herrmode och en för ungdoms- och dammode stärker och breddar Lidingö Centrums utbud inom handel, säger Erika Lundström, ansvarig för Lidingö Centrum hos ägaren Grosvenor.
Den aktuella satsningen med en butik till i Lidingö Centrum gör att byus går från en butiksyta på cirka 100 kvadratmeter till totalt nästan 300 kvadratmeter. Lokalerna ska nu modifieras och öppning av den nya och den uppgraderade befintliga butiken beräknas ske efter sommaren.
Byus etablering är en del av de stora förändringar som sker under 2023 för att stärka och bredda Lidingö Centrums erbjudande.
Text och bild tagen ur pressrelease från Grosvenor den 2:a februari!
ETT STORT LYCKA TILL SÄGER LIDINGÖ NÄRINGSLIV, som också kan konstatera att Lidingöbor nu får två önskemål uppfyllda, nämligen mer herrkläder och kläder för tonåringar!
Dela gärna detta inlägg