Snabb och effektiv cykelservice

Artikelserie om företagen i Skärsätra Centrum Nr.5 Lidingö Cykel & Sport
SNABB OCH EFFEKTIV CYKELSERVICE
Lidingö Cykel & Sport drivs av Ali Ates. Han är cykelmekaniker, har tio års erfarenhet av att reparera cyklar och har även arbetat som verkstadschef. ”Men längtan efter att ha något eget växte sig starkare och 2021 öppnade jag cykelbutiken här på Pyrolavägen 15, säger Ali som också är Lidingöbo och bor i Käppala.
-Jag är ensam i företaget och gör alla typer av cykelreparationer själv såsom service, punktering, växelhjuljustering, byten av däck, etc., säger Ali. Jag erbjuder även olika servicepaket: Cykelservice bas, Cykelservice Plus och Service Premium som innehåller allt. De flesta reservdelar finns på lager men under pandemin var delar från Kina, Japan och andra länder ofta kraftigt försenade, och fortfarande kan det vara långa väntetider på vissa delar, det är därför jag har ett stort lager.
-Jag har fått många kunder och en del stamkunder. Mitt fokus är att kunderna ska vara nöjda och att jag kan hjälpa till så effektivt som möjligt. Det gäller att snabbt ta reda på problemet och åtgärda det och se till att inga onödiga reparationer görs – det är alltid kundens beslut som gäller, tillägger Ali.
Butiken säljer inte cyklar men reparerar och servar däck och slangar både på el-cyklar och sportcyklar.
-Kom gärna med din cykel innan det blir vår så kan jag ge dig ett förslag på vad som behöver göras, så att cykeln är i toppskick till våren, avslutar Ali.
Ali kan nås på Info@cykellidingo.se och @lidingocykel Pyrolavägen 15.
Dela gärna detta inlägg