Möte om utveckling av Ica supermarket i Käppala

Idag samlades Katarina Palmstierna från Lidingö Näringsliv, Nils- Henrik Tideberg vice ordförande i Miljö- och stadsbyggnadsnämnden, Anna Britta Bergman ordförande för Fastighetsnämnden, Magnus Agrell, som driver ICA Supermarket, Birgitta Sköld ordförande i Miljö- & stadsbyggnadsnämnden, Björn Hansson etableringschef för ICA butikerna samt Jacob Furste, ansvarig för hyresavtal för ICA-butikerna.

Diskussionen gällde framtiden för ICA Supermarket och närliggande område – en fråga som länge varit på tapeten.

ICA vill satsa på framtiden, utveckla butiken och bygga fler parkeringsplatser och göra området trevligare. Politikerna lyssnade och kommer nu att diskutera frågan på ”hemmaplan” och återkomma före sommaren med någon typ av framtidsinriktning.

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *