STOR CO-WORKING SATSNING PÅ STOCKHOLMSVÄGEN

På Stockholmsvägen 33 växer det nu fram en stor och modern co-working plats, utformad för dagens och framtidens arbetsplatsbehov. Det är en samverkan mellan fastighetsbolaget Senator och IWG (international Workplace Group) och som går under namnet Regus . Företaget grundades för 30 år sedan och har över 3000 co-working centers och finns i 120 länder.

På Stockholsmvägen kommer den nya co-working lokalen att sträcka sig över flera våningar och där kommer att finnas allt som framtidens arbetsplats behöver. Den blir utformat för att skapa en kreativ arbetsplats som ger utrymme för sociala möten. Där kommer också att finnas en reception, kök på varje plan, sköna soffor, höj- och sänkbara arbetsbord, privata kontor och mycket annat, säger Mattias Almstock och Malin Boudrée som just nu arbetar med att färdigställa lokalen och prata med nya hyresgäster.

Upplägget är flexibelt då man kan hyra arbetsplats eller konferensrum allt från en timme, en dag, en månad eller utifrån andra behov.

Det går också bra ha en fast arbetsplats, både små och stora rum eller flera rum. Om man så önskar man kan också bara ha en virtuellt kontor på Stockholmsvägen.

De första kunderna är redan på plats i de över planen med det ni ser på bilden, där receptionen ska ligga kommer att vara klart efter sommaren.

Vi ser verkligen fram emot att dra igång och är du intresserad att veta mer så hör av dig till Malin eller Mattias alt titta på Regus.se

Sandra.mauris@iwgplc.comeller, Malin.boudree@iwgplc.com eller Mattias.almstok@iwgplc.com

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *