BREDARE UTRYMME UPPSKATTAS

I fredags blev parkeringen i Lidingö Centrum klar och garaget samt parkeringen ovan jord är åter i fullt bruk.

Vi gav oss ut och frågade några Lidingöbor och några företag i centrum vad de tycker om den upprustade parkeringen och att slippa leta parkeringsplats.

Thomas som älskar bilar och kom med en bamsebil till centrum uppskattar verkligen det breda utrymmet mellan bilarna och gillar att det går att komma in och ut från parkeringen på fler ställen. Nu behöver jag inte vara så rädd för att få repor på bilen och det är lätt att hitta parkeringsplats, säger han.

Olaga och Gerardo som är pensionärer tycker att det alltid varit bra men tycker också att det blivit mycket fint och de passar alltid på att åka till centrum när det är lugnare stunder under dagen.

Mathilda som parkerade i garaget är mycket nöjd och gillar de extra breda marginalerna, speciellt nu när jag har barn, tillägger hon, och tittar på sin lilla son som hon har på armen.

Åsa på Stjärurmakaren, de som driver och arbetar i Blomsteraffären, Butik grön och Hemtex är alla överens om att kunderna slutat klaga, men de har inte sett någon extra stor tillströmning av kunder fast det nu är så enkelt att parkera. Kanske beror det på att Lidingöborna inte vet att parkeringen är klar säger Åsa eller också beror det på konjunkturen tillägger hon.

Alla är överens om att det blivit fräscht och fint med att de ljusa färgerna i garaget och den häftiga chockrosa spiraltrappan, de breda parkeringsplatserna och framför allt att det enkelt går att hitta parkeringsplatser.

Dela gärna detta inlägg