No.40 FIRAR 10 ÅR!

Pernilla Lejnerborn har drivit företag i över 20 år och för 10 år sedan startade hon No.40 på Stockholmsvägen som då hade fokus på kökssaker. Pernilla har utvecklat butiken i olika omgångar och idag finns här förutom kök, även heminredning och från och med mars i år även en herrbutik med klassiska klädmärken för män med profilen ”Business Causal”.

Om vi ska titta på trender under dessa 10 år, så kan vi se att kunderna satsar mer på hållbart i alla former, när det gäller själva materialet, när det gäller varans livslängd och antal köp. Man gillar inte slit & släng utan vill ha mer kvalitet, längre hållbarhet, mer klassiska produkter och det gäller både kök, heminredning och kläder.

Tiden går fort och i år firar vi 10 år här på Stockholmsvägen, säger Pernilla och det vill vi fira med våra kunder som så troget stöttat oss i alla upp- och nedgångar. Vi har tjugo procent på alla produkter fram till och med lördag och i helgen bjuder vi på lite bubbel för att fira det som varit, och så ser vi fram emot 10 år till, avslutar Pernilla.

Dela gärna detta inlägg