SOVER BRA PÅ NÄTTERNA NÄR KUNDERNA ÄR NÖJDA

-Jag sover bra på nätterna om kunderna är nöjda, annars kan jag inte somna, säger Brados Rashid som driver Centrum Frisörerna i Lidingö Centrum.

Brados är uppvuxen på Lidingö och har arbetar på Klippoteket i olika omgångar sedan 2003, för att slutligen ta över lokalen i Lidingö Centrum i mars 2020, samma månad som pandemin bröt ut.

-Det skulle bli tufft trodde jag, men det blev tvärtom – efter en månads dödläge, där folk klippte sig hemma insåg man att det behövdes proffs för att klippa sig, berättar Brados. Vi var beredda med munskydd, hygienrutiner och utplacering i lokalen, enligt de restriktioner som gällde och vi fick endast vara 6 personer i salongen samtidigt. Men framför allt hade vi bestämt oss för att leverera den bästa servicen och bästa hårvården till varje kund.

Vi var då tre mycket skickliga frisörer, och bestämde oss för att ge allt för varje kund och snart spred det sig att vi var duktiga på att lyssna och tolka varje kunds önskemål, samt förstå hårkvalitet och vilken klippning som passade bäst till varje kund och snart

började kunder komma ända från Kista, Solna och Stockholm.

Idag är vi sex duktiga frisörer, och jag har kunskap om allas förmåga och starka sidor så att jag kan koppla ihop var och en efter kundens behov, säger Brados – kunden ska alltid ha det bästa! Alla frisörer går kontinuerligt på olika vidareutbildningar, såsom, färgkurser, klippkurser etc. och vi är ett bra team som stöttar varandra och jobbar med allt som behövs för att driva salongen. Som en extra service till våra kunder har vi också ett hårvårdssortiment där kunderna kan köpa, det som passar just deras hår.

Vi har kunder i alla åldrar, från småbarn till tonåringar, vuxna och pensionärer och både kvinnor och män. Vi lägger mycket tid på att få små barn att tycka det är roligt att klippa sig och vi har en bil som de kan sitta i när de blir klippta.

Jag har alltid velat ha ett eget ställe på Lidingö och nu har jag det och är så nöjd. Jag vill att alla ska vilja komma till oss och om det fanns en större lokal i Lidingö Centrum skulle jag gärna utöka med fyra stolar till, avslutar Brados.

Vill du boka tid eller veta mer ring till: 08-269777

Artikeln är skriven av Katarina Palmstierna för Lidingö Näringsliv

Dela gärna detta inlägg