Styrelsemöte och prioriterade områden

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” admin_label=”Blog Content” type=”flex”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Hur kan vi utveckla näringslivet så att fler jobb skapas på Lidingö? Vad skulle du vilja att vi arbetade med? Vill du bli medlem?

Förra veckan hade vi ett mycket bra styrelsemöte och diskuterade prioriterade arbetsområden för 2021. Vi hade en lång lista utifrån faktabehov. Vi är inte klara ännu, men några områden är självklara: Utvecklingen av Lidingö centrum, utvecklingen av Stockby och Arbetsmarknaden – hur kan vi utveckla näringslivet så att fler jobb skapas på Lidingö? Mer information kommer. Vad skulle du vilja att vi arbetade med?

VILL DU BLI MEDLEM I LIDINGÖ NÄRINGSLIV OCH STÖDJA VÅRT ARBETE?
SOM FÖRETAG BETALAR DU 1 200 KR/ÅR. MAILA NAMN, ORGANISATIONSNUMMER TILL: info@lidingonaringsliv.se

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *