Näringlivsbilen kör februari ut!

LIDINGÖBO Om du inte kan komma till oss och handla så kommer vi till dig och BUTIKSÄGARE PÅ LIDINGÖ Om dina kunder inte kan komma till dig och handla så kan du komma till dem.
Näringslivsbilen kör hem utan kostnad – måndag, onsdag och fredag. Som vanligt går bilen från Lidingö centrum kl 12.00 och 14.00. Vi har en ny chaufför som heter David. Med telefonnummer 073-048 26 69.

HUR GÖR DU SOM LIDINGÖBO?
NÄRINGSLIVSBILEN som kör hem varorna till dig, samma dag eller dagen därpå.
Det gäller alla varor utom livsmedel, alkoholhaltiga drycker, receptbelagd medicin och mat från restauranger.
För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt vid leveranstillfället. Chauffören ställer därför varorna utanför dörren, ringer på och bekräftar att du tar emot dina varor. Om du inte öppnar dörren hör chauffören av sig på telefon för att få en bekräftelse av att du tagit emot din leverans. Ladda hem en PDF här med information om hur du gör.

HUR GÖR DU SOM BUTIKSÄGARE?
Ladda hem en PDF här med information om hur du gör.

Dela gärna detta inlägg