Möte i Handelsgruppen och besök i den nya godisaffären i Brevik

I veckan hade vi möte i Lidingö Näringslivs handelsnätverk, som just nu arbetar med att färdigställa frågor för en marknadsundersökning om Lidingös handel och näringslivet på Lidingö. Undersökningen kommer att genomföras under april månad.
Ett annat område som kom upp var stadens riktlinjer och tillståndsgivning runt skyltning och vi beslutade att ta ett möte med Lidingö stad runt detta.
De som ingår i handelsgruppen är Joacim Persson Lididngö Lås & Larm, Roland Berström Lifebutiken, Fredrik SkeppstedtTehuset Java,@Oskar Brobacke restaurang Bryggan och Andreas Grüber som driver Hemköp på Breviks torg och numer även den nyöppnade godisbutiken Kandy´z.
Efter mötet gjorde vi ett besök i Kandy´s butiken och kunde räkna till 800 olika sorters lösgodis, glassbar, samt tillbehör till kalas och fest.
Fantastisk upplevelse att komma in i affären med alla färger och man förstår barnens glädje!
Dela gärna detta inlägg