Trivsam plats att äta och mötas på

I tisdags var det start för den nya restaurangen Bibliothek i Lidingö centrum, men bara för de som driver företag i centrum, och för de som varit med att utveckla och färdigställa restaurangen. Självklart var också centrumägarna Grosvenor med.
Lokalen präglas av en öppen och välkomnande miljö med mycket fönster och platser för att bara ta något att dricka eller äta en bit mat.
Det serverades en massa annorlunda och supergoda smårätter och ett helt gäng duktiga ungdomar från Hersby gymnasium servade oss på bästa sätt, säger Katarina Palmstierna Lidingö Näringsliv som var glad över att få vara med denna kväll.
Stämningen var hög och alla var överens om att detta kommer bli en populär mötesplats för Lidingöbor.
Den riktiga starten är på torsdag och vi kommer att ha öppet alla dagar för lunch och middag utom på måndagar, säger Fredrik Ander som är en av delägarna.
Menyn kommer att vara varierad, med olika snacks, mycket ”gröna” förrätter och varierade varm- och efterrätter. Till varje rätt finns förslag på vad som är gott att dricka till, säger Anna Ungh som är den andra delägaren och tillägger att vi ser fram emot att ta emot alla Lidingöbor och hoppas att de ska trivas,
På bilden:  Fredrik Ander och Anna Ungh som äger och driver restaurangen tillsammans med Oscar Nilsson som är köksmästare och Jenny Nee som är Restaurangchef

Dela gärna detta inlägg