Tempo Baggeby – den bästa vardagsbutiken

Vi startar nu en artikelserie om företagen i Baggeby och först ut är Tempo Baggeby – nr 1.

I livsmedelsaffären Tempo Baggeby, på Baggeby Torg 4-10, sköter de som bor i området sitt dagliga liv såsom kompletteringsinköp av mat, tankar på sitt SL kort, hämtar och lämnar paket, säger Jakob Cassel som driver butiken. Eftersom det till största delen är en kompletteringsbutik tar Jacob gärna in det som kunderna vill ha om det inte finns i butiken – det gäller att ha en hög servicenivå då vi konkurrerar med stora drakarna och vi vill vara kundernas bästa vardagsbutik, säger Jakob.
Förutom att vi håller bra priser är det många äldre som inte orkar gå så långt och köper all mat hos oss och därför vi har 10% seniorrabatt på tisdagar och är dessutom som en social funktion för området.
Vi planerar att inom kort ha en kaffemaskin precis när man kommer in i butiken, så att man kan stanna en stund och småprata med andra som bor i området, säger Jakob.mVidare säger Jakob att det är klart att vi arbetar hållbart och vi har alltid halva priset på varor med nära utgångsdatum. De flesta av våra kylar är också sk. stängda kylar med dörrar för att spara på el.

Om man inte kan komma själv till affären och handla har vi ett samarbete med Wolt, vilket innebär att du kan gå in och ladda hem appen Wolt, leta rätt på Tempo Baggeby, beställ den mat du vill ha, vi plockar ihop den i affären, och Wolt kör ut den oftast redan inom en timme.
Välkommen till oss, hälsar Jakob!

tempobaggeby@hotmail.com

Dela gärna detta inlägg