Artikelserie – Välkommen in i Baggebys spännande företagsvärld!

Baggeby Torg med omnejd är ofta en bortglömd oas, men här finns den ena överraskningen efter den andra och inte visste jag när jag startade rundvandringen i Baggeby att det finns ett 20-tal företag där och jag kommer säkert att hitta fler, säger Katarina Palmstierna, ordförande i Lidingö Näringsliv, som bestämde sig för att sätta Baggebys företag  ”på kartan”.

Lidingö Näringsliv har också inlett ett samarbete med företagen i Baggeby för att diskutera vad man kan göra för att klara lågkonjunkturen, öka samverkan mellan företagen samt sprida kunskap om företagen över hela ön.

Förutom ett vackert Torg med en helt underbar fontän och den vackra stora pilen, finns här ett rikt och mångfacetterat näringsliv på torget och smågatorna runt om.

Till att börja med har vi gjort en lista med alla företagsnamn och adresser som vi känner till idag och 20 dagar framåt kommer vi att lyfta fram ett företag per dag, för att öka kunskapen om varje företag- så håll utkik och välkommen in i Baggebys spännande företagsvärld, avslutar Katarina

När vi är färdiga med Baggeby går vi vidare till nästa närcentra Näset och så vidare – vi vill öka kunskapen om Lidingös alla fantastiska företag och att Lidingöborna förstår att ”Allt du behöver i din vardag eller när du handlar julklappar finns på Lidingö”.

Dela gärna detta inlägg