HEMA Trafikskola – Kom och ta en fika med oss!

Artikelserie om företagen i Baggeby – företag nr 8

På HEMA Trafikskola Lidingö kan du ta både bilkörkort, mopedkörkort och gå de obligatoriska kurserna som behövs. HEMA ligger på Kostervägen 3 i Baggeby och trafiklärarna har tillsammans varit verksamma på Lidingö i över 25 år. Flera av oss på HEMA har växt upp på ön och bor fortfarande här.
Vårt fantastiska Lidingö är perfekt för övningskörning, allt finns att öva på förutom motorväg, som finns över bron ner i Norra länken. Med eleven helt i fokus jobbar vi alltid efter att eleven ska bli trygg, säker och miljömedveten i trafiken. Vi vill att det ska vara roligt att ta körkort med oss. Har man trevligt och kul så lär man sig snabbare och bättre säger Henrik på HEMA.

Kom och ta en fika med oss för att diskutera bästa planen för just ditt körkort, hälsar Henrik och Manuel som tillsammans äger och driver trafikskolan!

www.hematrafikskola.se
info@hematrafikskola.se

Dela gärna detta inlägg