Så Gott Som Nytt – secondhand barnbutik med allt

Artikelserie om företagen i Baggeby – företag nr 9 

På Så Gott Som Nytt hittar du allt du kan komma på att du söker och lite till för barn. Så som kläder, skor, böcker, leksaker, spel, pyssel, puzzel, lego, duplo, lära gå vagnar, dockvagnar m.m. och allt är secondhand inlämnat på kommission. Att handla secondhand är både en fröjd för plånboken och vänligt mot miljön.

Butiken låg många år i Baggeby med Adrienne Cook vid rodret men för sex år sedan tog Ulrika Rendle över butiken som då inte fick inte ligga kvar i Baggeby. I dagens lokaler Bodalsvägen 41 stormtrivs vi med en skön atmosfär i huset och dessutom är lokalen dubbelt så stor, säger Ulrika.

Ulrikas yrkesbana började med försäljning redan som 14-åring och hon har varit butikschef i flera av Stockholms klädbutiker med många kända varumärken.Många av mina kunder handlade som små med sina föräldrar hos Adrienne Cook i Baggeby och nu när de själva fått barn handlar de hos mig, tillägger Ulrika.

Jag älskar butiken och det jag gör och framför allt alla mina fina kunder som är som en stor familj.

Välkomna till butiken, hälsar Ulrika!

Man kan följa butiken på facebook: Så Gott Som Nytt Lidingö och på  Instagram: @sagottsomnytt

Dela gärna detta inlägg