Händer för Livet – som ger lugn

Artikelserie om företagen i Baggeby företag nr 11

Jag som driver massageföretaget Händer För Livet, heter Siv Winberg och startade i liten skala 2009 då jag även arbetade inom vården.

Sedan 2019, jobbar jag heltid med olika typer av massage, såsom Lymfmassage som hjälper till att få igång blodflödet. En annan behandling är Taktil stimulering där jag vänder mig till människor som har ett stressigt liv eller arbetsliv och det finns också bland annat klassisk massage.

Min vision har alltid varit att få hjälpa människor med mina händer, när de kommer till mig är det viktigt att de får ”landa” innan behandling, målet är att de ska känna lugn o frid när de kommer innanför dörren.

Mycket välkommen till mig säger Siv!

Min mailadress är: kontakt@handerforlivet.se

Min hemsida heter www.handerforlivet.se, där kan man läsa om de olika behandlingar jag utför och även boka.

Dela gärna detta inlägg