Blossom Nails gör dina naglar vackra

Artikelserie om företagen i Baggeby – företag nr 12

På Baggeby Torg 4 ligger Blossom Nails som gör dina händer och fötter vackra. Linh Le, som kom från Vietnam för åtta år sedan är nagelskulptör och har tidigare hyrt in sig hos Centrum Frisörerna i Lidingö Centrum, men har sedan två år tillbaka sin egen salong här i Baggeby. Förutom att salongen är trevlig finns det parkeringsplatser alldeles utanför, vilket är jättebra för våra kunder, säger Linh.

Vi gör  nagelförlängning och nagelförstärkning med gelé eller akryl, vanlig manikyr och pedikyr, säger Linh. VI gör också fina dekorationer på naglarna om man så önskar. Förutom att Linh är skicklig på sitt hantverk är hon en riktig entreprenör och många kunder har hittat till hennes salong och idag har hon två medarbetare på heltid.

Välkommen till oss säger Linh!

Bokning görs på mobil: 073-4308246 eller Bokadirekt Blossom Nails.

 

Dela gärna detta inlägg