Här kan man stärka sin självkänsla

Artikelserie om företagen i Baggeby – företag nr 13

Företaget Life Creation International som drivs av Maria Redig har nu kommit till Lidingö efter många år på Östermalm. Företaget ligger idag på Bodalsvägen 20.  Här kan man stärka självkänslan, självförtroendet och i denna oas identifieras rädsla, oro, sorg och stress.

Med Marias stora erfarenhet och kunskap, hjälper hon människor från vaggan till graven.

Maria är frisör sedan 35 år och de senaste 17 åren jobbar hon även som samtalsterapeut. Hon är även Soul voice® Terapeut; människans röst är det mest kraftfulla redskapet vi har tillgång till för att ”hela” oss själva, säger Maria.

Mitt jobb kan handla om personer som låst sig i sin kommunikation eller relation och behöver komma vidare. Det kan vara ungdomar som mår dåligt eller behöver veta vart de är påväg eller vad de vill, chefer som vill stärka personal och sig själv till bättre arbets- och livsmiljö.

Det handlar också om samtal om livet och döden. Livet är en färskvara och det gäller att leva ända in i mål. Maria jobbar även som Borgerlig officiant och finns att anlita som föreläsare på Sverigestalare.

Välkommen att hör av dig till mig, säger Maria!

Tel: 0708-286360
maria@lifecreation.se
www.lifecreation.se

Dela gärna detta inlägg