Frisörsalong med personlig omtanke

Artikelserie om företagen i Skärsätra Centrum Nr.3 CEMA Hairstudio

FRISÖRSALONG MED PERSONLIG OMTANKE
CEMA Hairstudio drivs av Celia Hammberg, som kom från Peru 1999. Hon köpte salongen 2010, som då hette Akiko och funnits på samma plats i 65 år, dvs på Pyrolavägen 13. Det nya namnet CEMA blev till då jag nu driver salongen tillsammans med min dotter, säger Celia. CE för Celia och MA för Mariaanella.
Vi har kunder i alla åldrar och vi har äldre stamkunder från Akiko om berättar salongens historia, men tyvärr är många av våra äldre kunder borta. Hit kommer också många familjer, dvs, mamma, pappa, barm, farmor, mormor – ett riktigt ”familjeklipperi” och det är jättetrevligt för det blir personligt och trivsamt, tillägger Celia.
Vi är en Frisörsalong som hänger med i utvecklingen och gör allt från klippning, färgning, slingor, hårförlängning och kurbehandlingar. För oss är det viktigaste att våra kunder blir nöjda och att färga ett hår som kunden vill ha det och att det dessutom är klädsamt, kräver lång erfarenhet och mycket god kunskap om alla hårprodukter och det har vi, säger Celia.
Ögonplockning och färgning av ögonbryn och ögonfransar, pedikyr och vanlig manikyr erbjuder vi också, om kunderna så vill.
Vi trivs jättebra i vår fina ljusa lokal som vi totalrenoverat för att passa dagens krav på en modern frisörsalong och här blir våra kunder omhändertagna på allra bästa sätt, avslutar Celia och som en extra lite maskot har vi hunden Milo som många av våra kunder älskar.
Vi finns på Facebook CEMA HAIRSTUDIO och instagram @cemahairstudio
På bilden: Celia Hammarberg och hunden Milo.
Dela gärna detta inlägg