Gamla saker har en historia

Artikelserie om företagen i Skärsätra Nr.11 With a Story
GAMLA SAKER HAR EN HISTORIA
Adrienne De Geer startade inredningsföretaget With a Story i början av 2021 när hon flyttande hem från London. Jag tycker om saker och miljöer med mycket historia och mening, det är det som gör en inredning personlig och levande. Därför bestämde jag mig för namnet With a Story när jag startade företaget.
Efter sin mastersutbildning i konsthistoria från Edinburgh University så bodde Adrienne i många år i London. Där jobbade hon inom konstvärlden, bland annat på auktionsfirman Sotheby’s, innan hon gjorde en kurs i ”interior decoration” på The Inchbald Institute. Därefter jobbade hon för en rad etablerade inredare i London, bland annat Penny Morrison, Susie Atkinson och Studio Peake.
Idag jobbar jag med inredningsuppdrag både i Stockholm och utomlands, med både stora och mindre projekt.
Till exempel har jag ett koncept som heter ”Little by Little” som innebär att jag hjälper kunden med ett rum i taget. Därav behöver man som kund inte kännas sig överväldigad bara för att man tar hjälp av en inredare. Jag jobbar väldigt nära kunden och utefter deras individuella behov.
Många av mina kunder kommer till mig för att de tycker om den färgglada och mysiga, engelska stilen som jag, tack vare mina många år i England, är väldigt närvarande i mina projekt.
Eftersom min bakgrund är inom konsthistoria så hjälper jag gärna till med, förutom inredningen, konstinköp till de hem jag inreder. Vackra tavlor, posters eller fotografier på väggarna är verkligen pricken över i:et i ett hem, säger Adrienne.
Tag kontakt med mig, på www.withastory.se, för att boka tid till mitt showroom på Pyrolavägen 11, avslutar Adrienne.
Dela gärna detta inlägg