Här finns både Pizza och god husmanskost

Artikelserie om företagen i Skärsätra Centrum Nr.10 Restaurang & Pizzeria Cleopatra
HÄR FINNS BÅDE PIZZA OCH GOD HUSMANSKOST
Ziya Yilmaz köpte restaurang Cleopatra för 29 år sedan och har drivit den sedan dess. Den ligger på Skärsätra Torg, Pyrolavägen 3.
Under åren har jag haft flera olika temakvällar med bland annat jazz. Just nu är det bara jazz en gång per månad på söndagar, säger Ziya.
Genom åren har vi fått många stamkunder som kommer på lunchen äter vår goda husmanskost som vi servera mellan 10.00- 14.00. Andra kommer på kvällen och tar en pizza och en öl och sitter och pratar. Familjerna kommer oftast på söndagar och barnen vill så klart ha pizza.
Många beställer även olika pizzor som take away och speciellt på vardagar.
Efter årsskiftet har vi märkt att våra kunder inte kommer lika ofta och sitter lika länge som tidigare. Det känns lite osäkert nu när det är lågkonjunktur och speciellt då el-kostnaderna har tredubblats, men vi hoppas att vi klarar oss igenom denna kris som så många andra under våra 29 år, avslutar Ziya.
Dela gärna detta inlägg