ARTIKELSERIE – ÄT UTE PÅ LIDINGÖ

Idag startar vi ÄT UTE PÅ LIDINGÖ – en artikelserie om alla restauranger och caféer på ön!

Lidingö Näringsliv kommer att skriva en kortare presentation av alla matställen på ön. Serien är gjord i samverkan med restauranger och caféer på Lidingö, Lidingö Nyheter,  Lidingö Visit, Lidingös lokala Anslagstavla och kommer att publiceras på allas hemsidor och sociala media.

Syftet är att ge all Lidingöbor en snabb orientering av det stora utbudet av restauranger och caféer som finns på ön och för restaurangbesök eller köpa take-away, nu när det är lågkonjunktur – det är många som har det svårt just nu. Lidingö har över 70 matställen/caféer och vi kommer att presentera minst en per dag.

Loggan – ÄT UTE PÅ LIDINGÖ – har vi fått från Patrik Gadelius på Näsets Krog som samlat ett gäng restauranger och gör en informationskampanj i sociala media i syfte att slå ett slag för att äta ute på ön eller köpa take-away. Mitti Lidingö, Lvision och Lidingö Stad kommer också att göra relaterade informationsaktiviteter.

På bifogad länk finns alla matställen på ön samlade med namn och en länk: http://www.visitlidingo.se/ata-pa-lidingo/

Alla samlade artiklar kommer du att hitta på:https://www.lidingonaringsliv.se/artikelserie-at-ute-pa-on/

Hoppas ni får en trevlig läsning, blir nyfikna  och vill besöka alla fina restauranger på ön och hjälp oss att dela alla artiklar!

Dela gärna detta inlägg