HANDLA LOKALT – Artikelserie – Sommarhandel på ön – STOCKHOLMS BORDSUTHYRNING

På bilden: Håkan Lundqvist

HANDLA LOKALT

Artikelserie ”SOMMARHANDEL PÅ ÖN ” – en artikelserie om Lidingöföretag som har stort utbud av sommarsäsongens varor och tjänster.

NR 3. STOCKHOLMS BORDSUTHYRNING – Företaget som starkt bidrar till en bra fest!

STOCKHOLMS BORDSUTHYRNING var från början en snickarverkstad som 1962 omvandlades till en uthyrningsfirma i Stockholm. 1971 tog familjen Lundqvist över och idag drivs verksamheten i fjärde generation av bröderna Håkan och Tomas Lundqvist och deras familjer som bor på Lidingö. Dessutom har också företaget flyttat till Dalénum på Radiovägen.

Här finns allt som behövs till fest förutom maten, såsom porslin bestick, glas, serveringsartiklar, linne, tält, is, ljus och bild och mycket annat som behövs för fest.

-Så här under våren är det mycket studentmottagningar och företag som har sommaravslutningar, säger Håkan. Sedan kommer privata sommarfester och bröllop.

I år levererar vi även tält och annat till Almedalen på Gotland.

Vi har samarbete med restauranger, cateringbyråer och andra som arrangerar fester och 95 % av våra kunder finns i Stockholmsregionen.

Vi har inte sett någon större nedgång trots lågkonjunkturen, det känns som folk efter pandemin vill träffas och ha kul, säger Håkan.

En ny verksamhet som sakta växt fram efter pandemin är långtidsuthyrning av möbler och uthyrnign av möbler till scener i i samband med olika event – idag är det ett eget bolag ”Fine design”, säger Håkan avslutningsvis.

Öppettider: Måndag – fredag 08:00-16:00

www.bords.com

STOCKHOLMS BORDSUTHYRNING – Företaget som starkt bidrar till en bra fest!
Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *