DIALOG OM PARKERINGSSITUATIONEN I CENTRUM PÅGÅR

I och med att biblioteket öppnat i Stadshuset, att fler företag hyr in sig där och att många av stadens medarbetare står med sina bilar på parkeringen samt att fler företag har hyrt in sig i Polishuset och husen runt omkring har det blivit hårt tryck på parkeringsplatser i Lidingö Centrum.

På initiativ av Lidingö Näringsliv bjöd Lidingö stad in till möte angående parkeringssituationen i och omkring Lidingö Centrum. I fredags diskuterades frågan med representanter från Lidingö stad, handlarna i centrum, vårdbolagen i ”Polishuset”, centrumägarna Grosvenor och från Lidingö Näringsliv.

Ett kreativt och bra möte där flera idéer för att förbättra situationen på både kort och lång sikt, lyftes fram. Dialogen kommer nu fortsätta och uppföljningsmöte bokas.

När viljan och dialog finns är chanserna goda för snabb förändring och bra lösningar.

Lidingö Näringsliv tackar Lidingö stad för ett snabbt sammankallat och bra möte.

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *