HANDLA LOKALT – Artikelserie – Sommarhandel på ön – NO.40 LIDINGÖ & UOMO LIDINGÖ

HANDLA LOKALT

Artikelserie ”SOMMARHANDEL PÅ ÖN ” – en artikelserie om Lidingöföretag som har stort utbud av sommarsäsongens varor och tjänster.

4. NO.40 LIDINGÖ & UOMO LIDINGÖ – En butik som blev två

NO.40 Lidingö hittar man på Stockholmsvägen 40, och är en köks- och inredningsaffär som drivs av Pernilla Lejnerborn. Här finns många roliga och bra saker för sommarhalvåret såsom utemöbler, solstolar, blomkrukor, kuddar, lyktor och picknick-set, plastglas, solcellslampor, etc..

-För grillen finns de populära ”smashjärnen” som man trycker ner hamburgaren med under grillningen, så att det blir lite frasiga kanter – de blir jättegoda säger Pernilla. Vi har också ”pizzastål” dvs en rund stålplatta som man lägger sin pizza deg på och sedan grillar.

-Sedan slutet av mars har Pernilla delat butiken i två olika verksamheter och den andra delen heter UOMO LIDINGÖ som har klassiska kläder för men, något som saknats sedan Thernlunds lades ner, säger Pernilla som på bilden visar ett par fina badbyxor från sortimentet.

-Kom gärna och besök oss och botanisera bland våra andra sommarkläder, avslutar Pernilla.

Öppettider: Måndag -fredag 10:00-18:00, lördag 10.00-16.00 och söndag 12.00-16.00

www.no40.se

Följ dem på Instagram: @No40lidingo

Följ dem på Instagram: @Uomolidingo

Pernilla demonstrerar smashjärnen

Pernilla demonstrerar smashjärnen

Pernilla visar färgglada badbyxor4

Pernilla visar färgglada badbyxor4.

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *