MÖJLIGHETERNAS HYBRIDKONTOR

REGUS är ett stort och modernt coworking center på Stockholmsvägen 33, spritt över tre våningar. Under våren och sommaren färdigställdes den sista delen av lokalerna innehållande en reception och en kombination av härliga öppna ytor där man kan sitta och jobba och ha tillgång till kaffe och möjlighet att äta lunch och träffa andra. Här finns även coworking rum med 6 fasta arbetsplatser och egna rum med olika storlekar efter behov och givetvis större och mindre mötesrum, säger Linda Cyrillus, som är platschef.

Basen är en medlemsavgift på 1290 per månad och då ingår en arbetsplats mellan kl 9.00-16.00, i de öppna ytorna och tillgång till wifi, städning, fullt utrustat kök och reception. I avgiften ingår även att man kan sitta på coworking centret på Norra Bantorget eller Östermalmstorg eller på något av de 3000 coworkingcentra som finns i 120 länder.

Med REGUS koncept kan ditt företag enkelt växa eller krympa, allt efter behov då man kan hyra endast en månad i taget, säger Linda och många av våra kunder har gått från traditionella kontor till s.k. ”hybridkontor” där man arbetar både hemma och på kontor.

Idag finns här olika typer av kunder såsom programmerare, jobbmatchning, fastighetsinvesterare, naprapater, etc. och de allra flesta är Lidingöbor men en del bor också på Gärdet.

Idag har vi hyrt ut mer än hälften av alla platser och för den som är intresserad går det att kostnadsfritt ”prova-på” under en dag eller bara komma på besök och få en rundvandring, avslutar Linda – alla är så välkomna!

Läs mer på: stockholm.lidingoarena@regus.com

Dela gärna detta inlägg