EFTERLÄNGTAT CLAS OHLSON STORSATSAR I LIDINGÖ CENTRUM

Claes Ohlson öppnar en stor butik med sitt senaste koncept i Lidingö Centrum i H&M:s gamla lokaler på 1000 kvadratmeter, med inflyttning efter sommaren.Claes Ohlsson har varit en av favoriterna som efterfrågats i alla kundundersökningar som genomförts och nu blir det äntligen verklighet och Lidingö tar i och med detta också ytterligare ett steg mot att kunna handla allt lokalt på ön genom ett breddat sortiment i Lidingö centrum, säger Idha Sundén-Cullberg, Director, Asset Management för Lidingö Centrum.

Lokalerna kommer nu att renoveras. Rulltrappan kommer att finnas klar men en bättre hiss kommer att installeras för rörelsehindrade och barnvagnar och planerat öppningsdatum är den 5:e september.

Vi är oerhört glada och har kämpat länge för detta och nu är vi i mål, säger Idha och Gisela Bovin, Centrumansvarig – det är så roligt och vi ser fram emot öppningsdagen!

Läs pressrelease:18 januari 2024.Clas Ohlson hyr 1 000 kvadratmeter i Lidingö Centrum och öppnar butik enligt senaste koncept Clas Ohlson storsatsar på Lidingö Centrum och öppnar en butik enligt sitt senaste koncept. Butiken tar plats i H&Ms tidigare lokaler på två plan i centrumets mest centrala hörn. Ombyggnationen av lokalerna drar igång direkt och öppning av butiken beräknas ske efter sommaren.

Lidingö Centrum arbetar målinriktat med att stärka och bredda sitt erbjudande för att befästa rollen som Lidingöbornas självklara ökärna. – Det finns en efterfrågan från Lidingöborna om ett breddat erbjudande i centrum och Clas Ohlson är en av de aktörer som nämns oftast när vi frågar våra besökare. Att Clas Ohlson nu väljer att satsa på Lidingö Centrum är därför mycket glädjande och stärker vår attraktivitet avsevärt, säger Idha Sundén-Cullberg, Director, Asset Management för Lidingö Centrum.

Clas Ohlsons butik tar plats i de cirka 1 000 kvadratmeter stora lokaler i två plan där H&M- butiken tidigare låg. Läget är det mest centrala i Lidingö Centrum i ett hörn angränsade till torget och mitt emot Pressbyrån. Butiken byggs om enligt Clas Ohlsons senaste koncept och beräknas vara klar för öppning efter sommaren.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att etablera oss på Lidingö och bli mer tillgängliga med vårt breda och prisvärda sortiment för hemmafixet. Vi vet att vi har varit efterfrågade i många år och vi är glada över att vi får ett så bra läge i Lidingö Centrum. Vi känner oss välkomna och ser fram emot att möta Lidingöborna, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager på Clas Ohlson.

Dela gärna detta inlägg