VATTENVERKET HAR TAGITS ÖVER AV EN RESTAURANGFAMILJ

Familjen Stenharg har sin bakgrund i restaurang- och konditoribranschen. Pappa Christer startade och drev restaurangen Josefina och Djurgårdsterassen ute på Djurgården samt Rosendahls Wärdshus som han nyligen sålt. Christers bror Conny har drivit eget bageri och har de senaste åren varit huvudkonditor till Riddarbageriet.

När Vattenverket var till salu kom pappa Christer att tänka på att det kanske vore något för sonen Jonatan att driva, som sedan barnsben arbetat i olika roller på familjerestaurangerna och känt att det var dags att driva något eget.

-Vattenverket känns helt rätt och precis vad jag längtat efter, säger Jonatan, men inte ensam, så han frågade sin farbror om han ville hänga på och det ville han. Så sedan december driver Jonatan och Conny Vattenverket och det är helt underbart, säger Jonatan som tycker mycket om naturen, vattnet och huset som påminner om omgivningarna på Djurgården – det känns som hemma här på Vattenverket.

Vi har jobbat hårt sedan vi tagit över med småförbättringar som bland annat en ny kaffestation och har även nya kylbänkar på ingång för att förbättra logistiken och snabbare få ut maten till kunderna och vi har en skön stämning bland personalen.

Vi har samma öppettider som tidigare ägare och vi tycker att det är viktigt att ha kontinuitet och bra service till kunderna.

Just nu har vi samma meny, som tidigare men kommer successivt att sätta vår egen prägel, på maten som idag är sallader, grillade mackor och soppor och givetvis olika slags härliga bakverk för de som träffas och tar en kaffe hos oss.

-Om vi talar om framtiden så funderar vi på att ha grillkvällar i sommar och vi har redan köpt nya utemöbler till sommaren. Det blir också delvis nya möbler inne men framför allt vill jag att de som kommer hit ska känna att de får mycket god service, god lunchmat och delikata bakverk, avslutar Jonatan.

Dela gärna detta inlägg