FASTIGHETSÄGARE SOM UTVECKLAR

Det är viktigt att hela tiden underhålla och utveckla sina fastigheter och ge våra hyresgäster bästa service och kvalitet, säger Johan och Martin Fredegård på fastighetsbolaget Senator.
Senator är ett familjeägt fastighetsbolag med både bostäder och affärslokaler.
Senator äger ett flertal fastigheter med både affärslokaler, kontor och bostäder på Lidingö.

På Stockholmsvägen äger fastighetsbolaget Arena huset och där har nyligen genomförts stora renoveringar, såsom nya fönster, målning, nya skyltar och ombyggnationer på flera plan för att bland annat få plats med hyresgästen Regus som driver en coworking med arbetsplatser och kontor. Några platser i huset är fortfarande inte uthyrda, men det börjar bli fullt, säger Johan och hotellet har också genomgått renoveringar och är mycket trevligt.

Vilket inte är så känt är att det finns ett garage med ca 20 platser som är öppet för alla, vilket kan vara bra om man ska på möte eller äta på någon av restaurangerna i huset, då det endast är en timmes parkering på Stockholmsvägen.

-Vi har satsat mycket på upprustningen av fastigheten på Stockholmsvägen och likaså i våra fastigheter på Näsets torg, där vi bland annat gjort extremt fina tvättstugor för boende, tillägger Martin.

Våra fastigheter i Bodal är också i fint skick och nu har turen kommit till Galcohuset på Vasavägen i Stockby. Vad som ska hända där kommer nu växa fram steg för steg, säger Martin och Johan och här behövs dialog med både Lidingö stad, politiken och våra grannar Hantverkshuset och det får ta sin tid. Det viktiga är att det blir bra, avslutar bröderna.

Dela gärna detta inlägg