HÄR LAGAS DIN BIL AV PROFFS

Jan Olofsson på Lidingö Bilskadeservice i Stockby är VD för den stora anläggningen på Båtmansvägen 12, som är på 1500 kvm. Första delen byggdes 1986 och den stora reparationshallen byggdes 1996.

Här arbetar 17 personer med olika specialiteter, såsom: plåtslagare, lackerare, platsreparatörer, skademottagare och tvättare för att laga plåt- och lackskador på Tessla, Honda, Audi, Skoda, och Volkswagen, säger Jan.

De allra flesta som arbetar här bor på Lidingö, säger han vidare och de har arbetat här länge och tur är det eftersom kommunikationerna till Stockby inte är de bästa. Bussturerna är inte genomtänkta och anpassade till företagens öppningstider här i Stockby.

Vi satsar stort på att vidareutveckla verksamheten och har målat om fasaden och hela skademottagningsavdelningen. När den nya detaljplanen för Stockby nu är klar hoppas vi kunna utveckla verksamheten på baksidan, som idag är ett tält med förvaring till en däckverkstad, en glasverkstad och biluthyrning, säger Jan.

Ägare av själva anläggningen är Tenzing Industrihus, ett fastighetsbolag som sätter hyresgästen i fokus, säger Mona Örjansdotter, VD för Tenzing Industrihus.

Det betyder att vi utvecklar våra fastigheter för att passa våra hyresgäster så väl som möjligt så att deras verksamheter kan utvecklas och växa. I detta fall avser vi att i samverkan ta fram en utvecklingsplan för fastigheten som möjliggör deras tillväxtplaner, säger Mona.

Johan Andersson är ägare av själva verksamheten Lidingö Bilskadeservice samt till serviceverkstaden Lidingö Motorservice på Vasavägen 82, som erbjuder olika servicepaket till bilmärken såsom Audi, Skoda, Seat och Volkswagen.

Dela gärna detta inlägg