Tack för förtroendet

Det har varit årsmöte i Lidingö Näringsliv och Katarina Palmstierna valdes till ordförande ytterligare ett år. Årsmötet hölls på John Mattsons huvudkontor i Larsberg.

-Jag är mycket tacksam för förtroendet och glad över att få fortsätta med det viktiga arbetet att stödja utvecklingen av näringslivet i samverkan med hela styrelsen, säger Katarina.

-Vi har en fantastisk styrelse, tillägger Katarina, som har ett starkt engagemang och hög kompetens och alla kvarstår ytterligare ett år. Dessutom har vi fått en ny ledamot Ingela Carlsund från Papilles i Lidingö Centrum som kommer att ha Handel som ansvarsområde.

Förutom Katarina och Ingela består styrelsen av: Ann Nagel Skogshem & Wijk, Bo Lindholm Marginalen Fastigheter, Gerard Versteegh Bonver, Mikael Gustafson Handelsbanken, Joacim Persson Lidingö Lås & Larm, Daniel Fornbrandt John Mattson och Thomas Hedberg Hjärtstocken Fastigheter.

Våra fokusområden i år kommer att vara att stödja Handeln nu i lågkonjunkturen, som exempel den genomförda Restaurangserien – ÄT UTE PÅ LIDINGÖ, kampanjen HANDLA LOKALT PÅ LIDINGÖ, träffa och skriva om företagen i Lidingös olika närcentra – LEVANDE NÄRCENTRA PÅ LIDINGÖ. Det är också viktigt att Stockbyprojektet går i mål, och vi kommer att jobba vidare med utökad handel i Lidingö centrum/Stockholmsvägen/Torsvik. En annan viktig uppgift är att ge näringslivets input till Lidingös nya Översiktsplan.

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *