Företagsklimatet är fortfarande bra men fler kommer ikapp

Det sammanfattande omdömet av företagsklimatet för Lidingö är 3,77 och snittet i alla 290 kommuner ligger på 3,5. Dock är det allt fler som kommer över 4,0. Ranking mot alla kommuner kommer den 20 september.

Som vanligt finns det förbättringsområden och det som sticker ut denna gång är ”Förståelsen för företagande hos kommunens beslutfattare”. Det har Lidingö Näringsliv under våren haft möten runt och vi försöker nu med nya arbetssätt och ett lyckat exempel på detta var hur snabbt och effektiv Lidingö Centrums parkeringsproblem, löstes i samband med lagningen av bron.

En mer detaljerad analys kommer inom några dagar, under tiden kan ni läsa mer här.

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *