Lidingö Näringsliv fokuserar på ”Handlar lokalt”

Idag hade Lidingö Näringslivs engagerade Handelsnätverk möte i den nya fotostudion Backyards Studio i Stockby som ägs av Papilles ägare Ingela och Pontus Carlsund. Ingela sitter numer också i Lidingö Näringslivs styrelse och ansvarar för Handelsnätverket.

I ”laget runt” framkom att samtliga upplever stor svajighet i handel- och restaurangbesök och att omsättningen gått ner för de flesta.

Under mars och april publicerade Lidingö Näringsliv en restaurangserie i olika digital media där vi dag för dag presenterade en restaurang eller ett café – vi kom upp i över 50 stycken. Serien blev lyckad och det blev mycket ”snack” och kunskapsnivån hos Lidingöborna ökade markant och upplevelsen blev att det blev mer takeaway och restaurangbesök.

Nu vill Handelsnätvekert att vi gör liknande publiceringar för andra handelsomrpden och att det sker efter säsong. Så vi startar med Trädgård, blommor och allt som hör sommaren till.

Förutom stor satsning på Handla Lokalt arbetar Handelsnätverket med är Parkeringen i Lidingö Centrum och fler områden är på gång.

Handelsnätverket från vänster: Fredrik Skeppstedt – Tehuset Java, Katarina Palmstierna – Lidingö Näringsliv, Oskar Brobakce – Restaurang Bryggan, Daniel Watzer, – Restaurang Quarti, Ingela Carlsund – Papilles, Roland Bergström – Life, Andreas Grüber, Hemköp Brevik samt Joacim Persson – Lidingö Lås & Larm, (som inte är med på bild.

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *