Lidingö Näringsliv flyttar in

LIDINGÖ NÄRINGSLIV FLYTAR IN

Vi har nu flyttat in i företagshubben Innovatech Center på Sturevägen 29-31. Här kan vi från och med nu träffas, diskutera vad som behövs göras för att förbättra näringslivet på ön, här kan vi ha möten, äta lunch tillsammans och eller bara ses över en kopp kaffe, säger Katarina Palmstierna som är ordförande i Lidingö Näringsliv.

Vi kommer nu inom kort att bjuda in till information och diskussioner runt Lidingös Framtid med temat ”LIDINGÖ FÅR OSS ATT MÅ BRA” och som har kopplingar till den kommande nya översiktsplanen – 20 år framåt – för Lidingö. Vi vill veta vad ni tycker är viktigt.

Vi ses och hör av er till mig om ni vill ses katarina@lidingonarongsliv.se

Läs mer om oss på vår hemsida: www.lidingonaringsliv.se

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *