På fredag smäller det – då öppnas hela parkeringen i Lidingö Centrum

PÅ FREDAG KL. 12.00 SMÄLLER DET – DÅ ÖPPNAS HELA PARKERINGEN I LIDINGÖ CENTRUM

Hela parkeringen ovan jord och garaget är nu klart och öppning sker på fredag kl. 12.00. Mycket efterlängtat säger alla handlarna i Lidingö Centrum som varit utrustade med stort tålamod, med först lagningen av bron och sen renoveringen av parkeringen och garaget.

I fredags var det kaos och beskedet om när öppning skulle ske -var ”inom kort”, men handlarna ville ha klart besked, säger Joacim Person, Lidingö Lås & Larm och Ingela Carlsund, Papilles som bägge representerar Lidingö Näringsliv. De tog direkt kontakt med Gisela Bovin på Grosvenor som sade att allt var slutbesiktigat och att man inväntade ok-besked från Lidingö stad.

-Så jag ringde direkt till Malin Rosenqvist, näringslivschef, säger Joacim, som kollade upp och svaret kom snabbt – ”Slutbesiktning nu godkänd från Miljö-& stadsbyggnadsnämnden. Så på fredag kl.12.00 är det klart för öppning”.

Ännu en gång kan vi se vikten av ett mycket bra samarbete mellan alla parter, Grosvenors centrumledning, Lidingö Näringsliv och Lidingö stad.

-Det gäller att man förstår behoven, talar med varandra och informerar varandra, för att komma fortare fram, när det är kris, säger Joacim & Ingela som tackar för ännu ett fint samarbete.

Även om nu parkeringsfrågan blir väsentligt bättre så kvarstår dialogen mellan Grosvenor, Lidingö stad och Lidingö Näringsliv med arbetet runt fler parkeringsplatser på stadshusparkeringen.

På bilden:

En glad Joacim Persson

Dela gärna detta inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *